• 486 112 233
  • 605 965 088
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Po-Pá 07:00-15:30

Článek

Písmenkování

Ve středu 22 listopadu se naší školou nesl veselý ruch plný smíchu a zvědavosti, protože se konala akce pro naše malé prvňáčky – „Písmenkování“. Tuto akci zorganizovali a vedli naši deváťáci.

 

Žáčci prvních tříd měli příležitost prozkoumat deset různých stanovišť. Každé stanoviště se zaměřovalo na rozvoj dovedností v oblasti českého jazyka, matematiky a prvouky – od skládání písmen až po různě náročné matematické úlohy. Žáci se nejen bavili, ale také se učili novým věcem. Za každý splněný úkol získávali malí dobrodruzi do svých karet razítko. Vyvrcholením celé akce bylo vyluštění tajné šifry. Všichni žáčci prokázali při jejím luštění důvtip a vynalézavost. A když byla šifra rozluštěna, následovala odměna ve formě medaile a drobných dobrot.

 

Rádi bychom poděkovali skvělým organizátorům této akce – žákům devátých tříd, kteří se postarali takřka o každý detail této akce. Všichni jsme hrdí na to, jak naši žáci napříč nejstaršími ročníky dokáží spolupracovat a realizovat akce pro naše nejmenší. Děkujeme také učitelům prvních tříd, kteří celou akci zaštítili.

 

Už teď se těšíme na konec listopadu, kdy se pro děti uskuteční tradiční akce „Čertovské skotačení“.

 

Radka Pelcová, Andrej Petruš, Martin Prade, Michaela Tothová

Fotky: zde