• 486 112 233
  • 605 965 088
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Po-Pá 07:00-15:30

Článek

Sto důvodů k úsměvu

Sto důvodů k úsměvu

Charitativní akce nadace Tesco

Dne 12. 10. 2018 jsme se sešli ráno v 8.30 hod ve Fugnerově ulici. V nákupním centru Fórum jsme se seznámili s ředitelem řetězce Tesco, který nás provedl po celém obchodním domě, kromě skladových prostor. Rozdělili jsme si, kdo co má nakoupit a šlo se na věc. Během několika prvních minut, přišla první dvojice z Tesca, která nakoupila zadané věci. Následně dorazili všechny pověřené osoby. Vše jsme pečlivě zkontrolovali. Po hromadném nákupu, jsme si dali malou pauzu a přemístili jsme se do domova důchodců.

Zde už vše bylo připraveno podle plánu a my jsme netrpělivě čekali na příchod prvních seniorů, kterým jsme rozdali nakoupené dárky. Drobnosti určené nemohoucím stařečků roznosily sestřičky a ošetřující personál, do jednotlivých pokojů. Pan ředitel domova důchodců nás také provedl po celém areálu.
Po této finální prohlídce nás čekala už jen cesta domů a příjemný pocit z dobře využitého času a radosti, kterou jsme naším konáním učinili, tak vzácným lidem, jako jsou právě obyvatelé domova důchodců.